Deltagere på turen.
Håkon Tveitan, Kristiina Öis, Marlene Persson, Sidney Glastad
Mariell Hagen, Johan Wathne, Sindre Svendby, Jon Jørstad, Odd Tørres Lunde, Svanhild Remme, Karoline Ness, Ruben Løvli, Erlend Polden og Geir Inge Rødset.

Oppsummering
Fordelt på 4 biler ble det, fredag ettermiddag, en tur i god gammel Gumball-stil der ingen hadde mulighet til å henge på Geir Inge, til tross for at Ruben gjorde sitt for å holde snittfarten nede. Odd Tørres fikk erfare at når man skal legge ut på langtur med elbil er det ingen ulempe å starte med fulladet batteri - hele miljøgevinsten ved å kjøre elbil forsvant da restauranten til slutt bestemte seg for å kaste den forhåndsbestilte maten og lage den på nytt. Fredagen ellers gikk i et relativt bedagelig tempo med noen rolige balltouch + noen rolige pils (/glass med hvitvin) i beachhallen. Vel vitende om den tettpakkede lørdagen gikk alle relativt tidlig til sengs - tydelig at mange hadde godt av å komme seg litt vekk fra en travel hverdag og slappe av litt.

Lørdag begynte vi også med en økt i sanda, vi var jo tross alt i GBC - when in rome. Men fra klokka 12-18 ble tiden tilbrakt på et møterom der vi utrolig nok kom oss gjennom en relativt ambisiøs agenda. Det er vanskelig å oppsummere dette i korte trekk, for det var en svært engasjert gjeng med veldig mange gode tanker og innspill til veien videre for denne fantastiske klubben som vi er så glade i. Resten av kvelden...you had to be there.

Tid for å bygge "team"
Klubben har mer aktivitet enn noen sinne, med veldige høye snitttall på bl.a turneringer, der Serie-A er den store vinneren med snitt på 38(!) av 40 mulige deltagere. Vi jobber ganske hardt for å holde kostnadene for medlemmer på et fornuftig nivå, vi ønsker at klubben vår skal være en inkluderende arena og vi ønsker absolutt ikke å legge oss på et prisnivå som ekskluderer noen. Å holde kostnadene på et hyggelig nivå er bare mulig på to måter, enten må noen få jobbe veldig mye og ofre mye eller så kan vi prøve å inkludere flere mennesker. Fremover kommer vi til å ha litt fokus på å etablere mindre grupper/team som vil jobbe med forskjellige tema - de viktigste er: Turneringer, Treninger, Dugnader, Sosiale eventer og NT.

Tid for endring
Klubben har hatt god utvikling på aktivitetssiden de siste årene, men utover dette har utviklingen stått stille. Dette skyldes hovedsaklig manglende kapasitet. Håkon har sittet som styreleder siden 11. Februar 2014 og trapper nå ned fra ledervervet i overgangen 2018/-19. Marlene Persson stiller til valg som ny leder, med seg har hun erfaring fra organisasjonsarbeid, bl.a. som tidligere daglig leder i OSI. Dette er erfaring klubben kommer til å ha stor glede av fremover, spesielt når det gjelder samarbeid med kommunen og arbeidet med å utvide sandkassa med 4 nye baner!

Er du nysgjerrig på hva som skjer fremover? Har du, eller noen du kjenner, noe du ønsker å bidra med? Er det noe du mener klubben burde gjøre annerledes? Er det noe vi burde gjøre mer/mindre av? Hva irriterer deg? Send en mail til post@osvb.no eller ta kontakt med oss på Facebook

Super Exclusive Serie A Invitational
Ble arrangert søndag 30.September. På jentesiden var det aldri noen tvil og Mariel vant soleklart. Hos gutta var det litt mer spennende og det var dødt løp mellom Ruben og Odd Tørres etter 5 spilte runder. Dessverre forsvant spenningen fort i finalen da Ruben og Håkon feide banen med Odd Tørres og Johan.

Takk for en strålende sesong, og en strålende tur!
- Håkon

NB! Til helga pakker vi ned Voldsløkka for vinteren!
Det settes veldig pris på om noen blir med å hjelpe til med dette. Det er ikke veldig mye som skal gjøres - meld deg på her!

Bli medlem