Arbeidsgiver OSVB
Søknadsfrist 15.04.2019
Varighet 14. mai – 28. august

Vi ønsker at du er

  • Faglig sterk, opptatt av utvikling innen idrett og engasjert i ditt arbeid
  • Leken og kreativ med godt humør
  • Ansvarsbevisst, initiativrik og fleksibel
  • Positiv, engasjert og har gode samarbeidsevner

Vi tilbyr

  • Trenerseminarer og workshops.
  • Et flott miljø med verdens beste kollegaer.
  • Delaktighet i å videreutvikle OSVB.
  • Solid arbeidstøy

Om arbeidsgiveren

Oslo Sandvolleyballklubb er en klubb som i stor grad baserer seg på dugnadsarbeid og innsats fra frivillige til å skape vekst i sandvolleyballmiljøet i Oslo. Vi har fått en stor medlemsbase de siste årene, og tilbyr trening 1-2 ganger i uken gjennom hele sommeren.

Om jobben

Treningene i sommer vil foregå ukentlig på mandager og tirsdager. Første økt starter kl. 17.00, siste økt slutter kl. 21.30. Du vil ha ansvar alene for 1 av 6 baner på Voldsløkka under treningene, og må forberede og gjennomføre treninger for 8 personer pr økt. Det er 5 andre trenere på jobb samtidig som deg, pluss hovedtrener Jon Jørstad, så hvis du har spørsmål, trenger hjelp eller lignende er vi alltid i nærheten. Hovedtrener lager fokusområder for alle treninger, men de individuelle øvelsene og opplegget du kjører er ene og alene ditt ansvar.

Lønn

Lønn blir utbetalt av OSVB en gang i måneden (før den 20.), og er basert på timelister som skal leveres til hovedtrener før den 5. hver måned. Timelønn er kr. 225,-

Høres dette ut som noe for deg send en søknad til trening@osvb.no. Du kan også kontakte hovedtrener Jon Jørstad på telefon 93837504.

Bli medlem