• Dato: Fredag 10. juli, 2020
  • Tid: 17:00
  • Bane: 1-6
  • Turneringsleder Stine Schjødt-Osmo
  • Ansvarlig: Kristiina Öis

Begge må være medlem av OSVB Sandvolleyballklubb, trykk her for å lese om hvordan du blir medlem. Det er ingen krav til ferdigheter, men laget må bestå av en jente og en gutt.

OBS! Meld dere på med både for- og etternavn!

Påmeldingsfrist er turneringsdagen kl 12, hvis det er mindre enn 6 lag påmeldt avlyses turneringen automatisk. Påmeldning er bindende, påmeldningsavgiften refunderes kun mot legeattest. Maksimalt 24 lag. Prisen er kr. 200,-/lag.

Oppmøte er senest kl. 17:00 og første kamp starter ca kl 17.15. Alle kamper spilles ett sett til 21. Turneringen legges opp sånn at alle skal få spilt så mange kamper som mulig.

OBS 2! Turneringen vil også i år ha to nivåer: A og B, antatt at flere enn 18 lag melder seg på. Ved få lag blir det kun 1 divisjon. Nivå B vil hovedsakelig være for spillere fra treningsgruppenivå D2/H2 og nedover, og vi gjør oppmerksom på at vil flytte (og varsle) lag vi mener holder for høyt nivå opp til nivå A om nødvendig. Ved veldig ujevnt antall påmeldte i nivå A og B, vil vi også måtte justere noen lag opp/ned for å jevne ut. Dette for å skape en så morsom og god turneringsgjennomføring som mulig for alle!

Merk din påmelding med «A» eller «B», så vi får plassert dere i riktig nivå.

Påmelding

Bli medlem