• Dato: Fredag 28. august, 2020
  • Tid: 17:00
  • Bane: 1-6
  • Ansvarlig: Kristiina Öis

Turneringen er åpen for alle medlemmer av OSVB, unge og gamle, nybegynnere eller lisensierte spillere. Påmelding skjer per lag, og 1 lag består av 2 jenter og 2 gutter.

Kamper spilles 2 mot 2, og man avanserer gjennom opp- og nedrykk basert på seier/tap. Vi starter med jenter mot jenter, så blir det en kamp mellom guttene, så blir det en mikskamp for det ene paret, og så blir det en ny mikskamp med det andre paret.

Vi har stor tro på dette sosiale og morsomme turneringsformatet, og håper at mange av dere vil teste den ut! Som en gulrot vil vi lodde ut premier blant alle deltagerne på den første turneringen, som blir den 26. juni :-)

Man spiller 1 sett til 15 poeng i de innledende kampene, men går etterhvert over til 21 poeng. Det er stort sett spill hele kvelden. Vi annonserer når det er de 3 siste kampene igjen og de som vinner den aller siste kampen på vinnerbanen vinner hele turneringen!

Dette er et populært turneringsformat fra beachcamp i Spania som garanterer mye spill på jevnt nivå! Det er plass til 12 lag per turnering.

Turnering blir avlyst med mindre en 6 lag

Bli medlem