• Dato: Fredag 4. september, 2020
  • Tid: 17:00
  • Bane: 1-6
  • Turneringsleder Vera Garberg
  • Ansvarlig: Kristiina Öis

En sosial turnering som man bare møter opp til, man trenger ingen lisens eller makker og man trekker hvem man spiller på lag med. Bli kjent med de andre på Voldsløkka på en morsom måte. Påmelding åpner søndagen føre turneringen, kl 18! Plass til max 48 personer.

Les mer om turneringen her.

Vi opplever oftere og oftere at noen velger å ikke møte opp til turneringer uten å gi beskjed, dette må vi få slutt på av flere årsaker. 1. Veldig ofte har vi folk på ventelister som gjerne ville hatt den ledig plassen. 2. Det skaper trøbbel i kampoppsettene og gir de som faktisk møter opp mindre spilletid.

Som et mottiltak til dette har vi nå bestemt oss for å bøtelegge lag som ikke møter opp til turnering med 100,-/person. Dersom en spiller har blitt bøtelagt må denne bota betales før man kan melde seg på en ny turnering.

Alle avmeldinger skal sendes til 90787304 , så fort som mulig og seinest 2 timer før turneringsstart.

Påmelding

Bli medlem